Rulmenți pentru reciclare

   Una dintre valorile fundamentale ale echipei noastre, cât și ale competiției la care participăm este respectul. Respectul se definește ca atitudine sau sentiment de stimă, de considerație sau de prețuire deosebită față de cineva sau de ceva.

   Considerăm că respectul unul față de celălalt este esențial, însă o altă latură a respectului este cea față de natură. În fiecare zi, încercăm să găsim noi metode de reciclare și ecologizare. De la litera E de pe peretele din sediul nostru formată din plăci de bază de la calculatoarele vechi ale școlii noastre la piese găsite prin casele fiecăruia, activitatea noastră de zi cu zi implică și reutilizare.

   În această săptămână, aflând că în HDD-urile calculatoarelor reciclate de către școala noastră există niște mici rulmenți care ne-ar fi folositori la construirea robotului, administrația școlii ne-a permis să le extragem pentru a le folosi. Ne bucurăm de fiecare ocazie de acest fel în care putem să ne aducem contribuția la bunăstarea mediului înconjurător. Ne vedem la următorul articol marca Evolution!